50 JAAR PACAUTO - ONZE HISTORIEK

2020

 

Tot 2014 werd het bedrijf geleid door Guido Verswijvel. In die periode hebben we het Pacauto-team versterkt en het productengamma gestroomlijnd in een aantal strategische productlijnen.  Tegelijkertijd hebben we het klantenbeheer
gemoderniseerd.

Vanaf einde 2014 heeft Cynthia Verswijvel-Cornelissen het dagdagelijkse beleid overgenomen en de modernerisering  verder doorgezet door onder meer een nieuw IT-platform, uitbreiding van het sales-team, zoektocht naar nieuwe producten, ... 

2008

Pacauto wordt verkocht aan de huidige eigenaars, Guido & Cynthia Verswijvel​

 

1996

Het pand in Zoersel werd al snel ook te klein, en Pacauto verhuist naar het huidige gebouw te Grobbendonk​

1994

Pacauto gaat nu ook de Nederlandse markt op, en met succes!

1990

Het pand in Deurne werd te klein, en Pacauto verhuist naar Zoersel

1968

Pacauto Nv wordt opgericht door dhr J. Ronsse in Deurne. Met een beperkt startkapitaal groeide de zaak uit tot een succesvolle onderneming.

Bij zijn plotse overlijden in 1979, besloot dochter Carine, samen met haar echtgenoot Patrick De Mey, om de zaak verder te zetten.

ONZE MISSIE & VISIE 

Onze visie

De bestaansreden van een bedrijf als Pacauto is de toegevoegde waarde die het kan leveren voor zijn klanten door combinatie van productkennis en het begrip van de noden van de klanten. 

Onze missie 

Gelegen in een centraal punt in de Benelux, bedient Pacauto haar klanten met goed verkoopbare, kwalitatieve producten aan een eerlijke prijs. Daarnaast ondersteunen en begeleiden onze medewerkers met jarenlange ervaring de klant met hun kennis en logistieke capaciteiten. 

 

Onze waarden

  • Persoonlijke transparante klantbenadering

  • Flexibele oplossingsgerichte aanpak

  • Kwaliteitsproducten en kwaliteitsservice

  • Lange termijn win-win partnersituatie