Please reload

Recente berichten

Wat maakt een Optimate lader speciaal? Qu'est-ce qui rend un chargeur Optimate spécial ?

July 1, 2020

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Antwerp Classic Car Event - Sonax in beeld

May 8, 2017

Afgelopen weekend was Pacauto als officiële invoerder van SONAX aanwezig op het Antwerp Classic Car Event. Bedankt aan al onze klanten die we hier mochten ontvangen om even langs te komen op onze stand.  Met zo'n 12.000 kijklustigen & autoliefhebbers konden we heel wat mensen laten kennismaken met SONAX. 

 

 Als invoerder werken we ook elke dag aan de bekendheid bij het grote publiek. We zijn er van overtuigd dat we door de eindklant te bereiken ook de vraag in uw verkooppunten zullen laten stijgen. We kregen alvast heel wat vragen over de verkrijgbaarheid van de producten. Mocht u interesse hebben om het gamma van SONAX te verdelen kan u steeds contact met ons opnemen en bekijken we dit graag samen met u ! 

 

Geniet alvast van enkele sfeerbeelden:

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags