VERLICHTING VOOR
TRAILERS, TRUCKS, MACHINES

Pacauto heeft een zeer uitgebreid gamma verlichting op voorraad. Groothandels kunnen bij ons terecht voor allerlei noodzakelijke verlichting of vervangartikelen. De goede beschikbaarheid maakt het mogelijk voor onze klanten om snel en gemakkelijk specifieke zaken te bestellen. 

Projecten op maat van de OEM-fabrikanten:

​Bent u fabrikant/producent ? Heeft u nood aan specifieke oplossingen ? Ook daarbij kan Pacauto u verderhelpen. Door onze goede relaties met producenten, kunnen we op maat gemaakt producten aan u voorstellen. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden. 

GREEP UIT ASSORTIMENT

LED werkverlichting:


LED werklampen van Lucidity zijn van de hoogste kwaliteit en geschikt voor vele verschillende toepassingen. Vandaag vind je onze L22832 of L22809 werklampen zeer vaak terug op trailers omwille van hun goedkeuring als achteruitrijlicht.  Wilt u meer informatie over onze werkverlichting ? Contacteer ons vandaag nog.

Waterdichte Bootverlichting:

Waterdichte bootverlichting zorgt er voor dat u met de trailer het water in kan zonder dat de lichten moeten worden afgekoppeld. Doordat de LED units van Lucidity volledig waterdicht zijn, kan u uw trailer zonder problemen met verlichting het water in laten gaan. Voor fabrikanten hebben wij een systeem dat tijdsbesparend werkt en 100% compatibel is met onze LED units. Contacteer ons vandaag nog voor meer info over onze bootverlichting. 

LED interieurverlichting voor laadbakken, camionettes:

LED interieurverlichting is energiezuiniger waardoor dit minder invloed heeft op de autobatterij. Pacauto beschikt over een zeer ruim assortiment LED interieurverlichtingen, zowel geschikt voor 12 als 24 volt, ideaal om laadbakken van camionettes of vrachtwagens te voorzien van goed licht. Bent u opzoek naar een licht dat enkel aangaat wanneer u aanwezig bent in diezelfde ruimte ? Vraag dan zeker informatie over de Lucidity LED interieurverlichting met PIR functie.